Stadsspellen voor

voor bedrijfsuitjes, teambuilding en groepen

Speel een van onze leuke stadsspellen in 10 steden in Nederland en België.

Onze stadsspellen:

Hunted Game (vanaf 33,50)

Zoals het TV programma worden de deelnemers verdeeld in de opsporingsdienst of voortvluchtigen. Wie wint dit spannende stadsspel?

Hunger Games (vanaf 33,50)

Op basis van deze film serie hebben we een spannend stadsspel gemaakt wat zich afspeelt in het centrum van Antwerpen. Leuk voor teambuilding.

Big Escape (vanaf 33,50)

Een echte outdoor escaperoom in het centrum van Antwerpen. Welke groep weet als eerste de geheime uitgang van de stad te vinden in deze citygame?

Bingo Battle (vanaf 33,50)

Iedere groep vertrekt de stad in met een lege Bingokaart en onze ipad met de speciale app. Je krijgt cryptische aanwijzingen naar de locaties van de bingo getallen. Met AR moet je ze scannen. Welke groep heeft als eerste Bingo in dit spannende spel?

Een stadsspel onze speciale app op de Ipad is de ideale activiteit van elk bedrijfsuitje of teamuitje. In groepjes van 6 ga je de stad in gewapend met Ipad en toebehoren. Speel een van de leuke spellen die je rechts (of onder op mobiel) ziet. Hunted, Big Escape, Hunger Games of Bingo Battle.

- Iedereen kan meedoen

- Lekker in de buitenlucht

- Langs de mooiste plekken in de stad

- Betaalbaar uitje (al vanaf 29,50 p/p)

- van 12 tot 500 personen

Hoe werkt het?

in kleine groepen van 6 ga trek je de stad. Vooraf krijg je en een duidelijk uitgebreide briefing van onze spelleider op locatie. Afhankelijk van het spel dat je kiest ga je samen of na elkaar de stad in. 

Bij elk spel kun je met opdrachten en challenges punten verdienen en de groep met de meeste punten wint de City Columbus bokaal. 

We hebben gemerkt dat de ene groep de andere niet is daarom bieden we elk spel nu aan in 2 niveaus, standaard en gevorderd.


Voor groepen vanaf 6 personen

Voor elk budget een game

in Nederland en België

Clip na afloop

Onderstaand filmpje is een compilatie van verschillende bedrijven die Hunted Game in Den Bosch hebben gespeeld.

play

Hunted Game Amsterdam review.

play

Hunted Game Den Bosch review

play
play

Bedrijfsuitje of Teambuilding?

Een bedrijfsuitje of teambuilding activiteit is een van de beste momenten van het jaar. Daarom is het belangrijk een activiteit te kiezen die écht leuk is. De ervaring leert dat samen iets "doen" en "creëren" de leukste bedrijfsuitjes zijn. Tenminste, dat is de feedback die we krijgen van klanten.

Alle tablet games van City Columbus zoals het Hunted Spel en de Big Escape doe je samen met een team. De opdrachten zijn voor elk niveau te doen en bovendien is er altijd een live "game master" die zorgt dat jullie activiteit voor 100% slaagt.

gps tocht bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Alle tablet game activiteiten zijn geschikt als onderdeel van een leuk bedrijfsuitje. Je kan kiezen uit uit verschillende concepten én tijdsduur van 60 minuten tot 180 minuten. 

Onze leuke citygames zoals het "Hunted Spel"of de Big Escape kun je spelen vanaf 12 deelnemers tot en met groepen van 250 personen.

Wij organiseren desgewenst óók het complete event zoals locatie, catering en overnachtingen.

Teambuilding

Het wordt vaak door elkaar gebruikt maar er is een wezenlijk verschil tussen een teambuilding activiteit en een bedrijfsuitje. Voor een teambuilding doel kunnen we opdrachten "op maat" aanpassen en ook hanteren we een andere groepsindeling. 

Zo zorgen we voor meer interactie en uitdaging en natuurlijk een extra stukje competitie.

Groepen

Heb je een familiedag of organiseer je een activiteit voor een vrijgezellendag? Dan zijn onze tablet games of city games iets voor jou! 

In alle steden waar we actief zijn kan je de Ipad tablet games boeken. We starten altijd midden in de stad bij een leuk café of restaurant.

Wil je er een leuk en vooral lekkere lunch, borrel of diner bijboeken dan hebben we leuke arrangementen.

Blog

0

Comments

Murder Mystery (27,50 p/p)

Een klassieker als online teamuitje. Zie hoe een moord mysterie zich voor je ogen ontrafelt. Teams nemen deel aan een reeks scènes met rollen en personages en zijn getuige van de uiterst belangrijke misdaad zelf. Tijdens de activiteit moeten teams met behulp van hun beste speur vaardigheden bewijs verzamelen, aanwijzingen oplossen en de moordenaar vinden. Sluit je aan bij onze levendige gastheren die je er doorheen zullen leiden en je super speur vaardigheden ontgrendelen. Je kan dit online teamuitje spelen vanaf 10 personen tot ongeveer 200 personen. Let op: dit is spel is alleen in het Engels te spelen.

...
​Read More
0

Comments

Online escaperoom 4x (27,50 p/p)

Op zoek naar leuk online teamuitje? Boek een virtuele escaperoom! Vanaf 10 personen tot 500 personen. In deze online escaperoom worden deelnemers worden in kleine teams geplaatst en samen “opgesloten” in een van onze escape rooms met een door jullie gekozen thema. Met behulp van onze eenvoudige webapp en Zoom of MStEams worden teams geconfronteerd met het ontrafelen van een reeks puzzels zoals logica, codes, taal, muziek, cryptogrammen en meer!  Wil je meer informatie of direct een offerte aanvragen? Klik dan hier. Deze uitdagingen in deze virtuele escaperooms zullen het vermogen van de deelnemers om samen te werken en te

​Read More
0

Comments

Online Treasure Hunt (27,50 p/p)

In dit online teamuitje racen teams de wereld rond met behulp van VR-locaties, historische of fictieve informatie, cryptische aanwijzingen en hun eigen intuïtie om puzzels op te lossen en vragen te beantwoorden die de geheimen bevatten en uiteindelijk de sleutel die leidt naar de schat! De spelleider geeft de teams het thema / verhaal en hun eerste locatie-aanwijzing. Teams worden in subkamers geplaatst waar ze taken kunnen bespreken en delegeren, en de wereld rond kunnen reizen in een spannend avontuur. Zodra de tijd om is, worden de teams teruggestuurd naar de hoofdruimte waar de spelleider de winnaar aankondigt! Virtual /

​Read More
0

Comments

Minute to win it online (27,50 p/p)

Teams strijden in een reeks uitdagende en leuke teambuilding spellen gebaseerd op de tv-show Minute To Win It. Dit leuke online teamuitje speel je al vanaf 10 personen tot ongeveer 100.  De spellen zijn competitief en een beetje gek! We werken in deze online teambuilding met 2 soorten opdrachten; fysiek, waarbij er spullen bij de deelnemers thuis gebruikt worden. of online waarbij we gebruik maken on screen opdrachten als pictionary, de Zoom drawing tool en nog veel meer. Teams zullen een persoon moeten nomineren om te concurreren met genomineerden van andere teams, terwijl voor andere spellen volledige team participatie nodig

​Read More
0

Comments

Amazing Race Christmas edition (27,50 p/p)

Ben je op zoek naar een echt leuk online teamuitje wat je met het hele bedrijf en zelf met meerdere vestigingen over de hele wereld kan spelen? De Amazing Race Christmas. Helemaal in dit thema verdelen we de groep in teams van 6. Na de plenaire kickoff  in Zoom of Teams gaan we direct van start in breakout rooms alwaar de game zal worden gestart in de browser. Offerte aanvragen? Klik hier. Deze Amazing Race Christmas is helemaal anders dan de “normale” versie met compleet nieuwe velden. Zo gaan we naar New York om aanwijzingen te zoeken om daar de

​Read More
0

Comments

De online Amazing Race (27,50 p/p)

Ben je op zoek naar een leuk online teamuitje? Wat je kan spelen met 10 personen maar ook met 2000 personen? En wil je dat iedereen kan meespelen in hetzelfde spel voor de beste online teambuilding? Dan is de Amazing Race iets voor jouw team! Boek hier jouw tijdslot. We beginnen met een plenaire aftrap in Zoom of Teams en daarna snel naar de breakout rooms waar we de game applicatie zullen starten. We spelen in teams van 6 tot 8 personen. Onze opdrachten en spelletjes in het spel zijn gemaakt om echt samen te spelen. Ja, nog steeds allemaal

​Read More

City Columbus B.V.

Saturnusweg 60

2516 AH Den Haag

Telefoon: 085-1304595

E-mail: info@citycolumbus.nl

Algemene Voorwaarden

Locaties:

Amsterdam

Den Haag

Rotterdam

Den Bosch

Utrecht

Antwerpen

Spellen:

De Hunting Game

De Great Escape

Bingo Battle

©2019 City Columbus