AR Citygame

AR staat voor Augmented Reality en iedereen kent het wel van Pokemon Go. In je beeldscherm op de Ipad of telefoon wordt een extra laag toegevoegd (augmented) en dit maakt dan onderdeel het het totaal. Nu speel je dit leuke spel tijdens het teamuitje of groepsuitje.

In de AR Citygame verstoppen we de geheime beelden en aanwijzingen in die AR beelden. Maar voordat die geactiveerd worden moet je natuurlijk wel goed de cryptische aanwijzingen opvolgen. De meeste AR geheime boodschappen krijg je te zien als de camera op de Ipad een locatie herkent. Hiervoor moet je als team opdrachten uitvoeren om de goede locaties te vinden.

Soms moet je team verspreiden en soms moet je juist dicht bij elkaar blijven.

Hoe werkt het?

Deze AR game werkt bijna hetzelfde als de Big Escape en de teams worden bij aanvang gemaakt door onze gamemaster. Je mag de teams ook zelf samenstellen. Deze game heeft hetzelfde vertrekpunt als aankomstpunt en de spullen kunnen dus veilig achtergelaten worden bij de Gamemaster op locatie.

Als iedereen de uitleg van het spel en de Ipad gehad heeft start het spel. Bij elke opdracht die goed wordt uitgevoerd krijg je weer aanwijzingen voor de volgende opdracht. Het team met de meeste punten wint deze citygame. Aan het einde van ieder spel hebben we een prijsuitreiking.

Voor wie?

​​Voor personeelsuitjes, groepsuitjes, teamuitjes, bedrijfsuitjes, teambuilding dagen en noem maar op. Iedereen kan dit spel spelen. Het leuke is dat we ook specifieke bedrijfsinformatie in de game kunnen verwerken om het nog leuker te maken voor de deelnemers.

Tijd & Kosten

Dit Hunted spel kost voor de korte versie van 60 minuten 29,50, de 90 minuten versie is 33,50 en de 120 minuten versie is 35,00 euro.

Enter your text here...