De Big Escape

De Big Escape is een spel waarbij je samen met je teamleden uit de stad moet ontsnappen. Dat lukt je niet zomaar natuurlijk daar moet je wel wat voor doen. De opdrachten die je tijdens dit teamuitje doet zijn echte teamopdrachten die alle personen betrekt in het spel. Gebaseerd op de Escaperoom speel je dit spel buiten. Deze citygame kan je in 2 "levels" spelen; beginners en advanced.

Je speelt de Big Escape in Den Haag, Leiden, Delft, en Rotterdam. Staat jouw stad er niet bij maar wil je deze game wel graag spelen? Neem dan contact op.

Hoe werkt het?

Bij aankomst verdelen we de groepen "random" in teams van 7. Natuurlijk mag je ook zelf groepen maken.  Dan start de briefing voor deze game en kunnen alle teams vertrekken. Onze gamemaster houdt op de vertreklocatie via onze app alle teams nauwlettend in de gaten en helpt waar nodig.

Voor wie?

​​Voor personeelsuitjes, groepsuitjes, teamuitjes, bedrijfsuitjes, teambuilding dagen en noem maar op. Iedereen kan dit spel spelen. Het leuke is dat we ook specifieke bedrijfsinformatie in de game kunnen verwerken om het nog leuker te maken voor de deelnemers.

Tijd & Kosten

Dit Big Escape spel kost voor de korte versie van 60 minuten 29,50, de 90 minuten versie is 33,50 en de 120 minuten versie is 35,00 euro.

Wil je meer informatie over deze game?

[ninja_form id=4]

Leave a Reply