De Hunting Game

De Hunting Game is een spel wat je kan spelen tijdens het teamuitje of groepsuitje. Voel de adrenaline als voortvluchtigen of als opsporingsteam. We hebben dit spel verder geperfectioneerd zodat het nu nóg leuker is om te spelen. 

Speel de Hunting Game voor bedrijfsuitje of teamuitje in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Delft, Utrecht, Den Bosch, Tilburg, Antwerpen, Gent. Staat jouw stad er niet bij maar wil je wel graag dit populaire spel spelen tijdens jouw teamuitje? Neem dan contact op.

Hoe werkt het?

Bij aankomst verdelen we de teams in opsporingsteams en voortvluchtigen team van 6 personen. Voor dit spel heb je dus minimaal 12 personen nodig. Je mag de teamindeling natuurlijk ook zelf van te voren maken. 

Vervolgens reiken we de Ipads uit en afhankelijk van het programma krijg je ook nog attributen mee. De voortvluchtigen krijgen 3 minuten voorsprong en dan begint de "jacht". 

Beide partijen moeten opdrachten vervullen om aan punten én informatie te komen. Informatie over waar de voortvluchtigen zich bevinden en visa versa. Dan is er op een vastgesteld moment een "hot zone". Als de voortvluchtigen deze hotzone weten te vinden en verblijven er 5 minuten dan winnen ze ineens flinke punten. Echter, de opsporingsdienst kan ook achter deze hotzone locatie komen (als ze goed hun best doen)

Voor wie?

Voor personeelsuitjes, groepsuitjes, teamuitjes, bedrijfsuitjes, teambuilding dagen en noem maar op. Iedereen kan dit spel spelen. Het leuke is dat we ook specifieke bedrijfsinformatie in de game kunnen verwerken om het nog leuker te maken voor de deelnemers.

Tijd & Kosten

Dit Hunting spel kost voor de korte versie van 60 minuten 29,50, de 90 minuten versie is 33,50 en de 120 minuten versie is 35,00 euro.

Leave a Reply