Bingo Battle

Bingo Battle

Iedereen kent het spelletje Bingo natuurlijk. Zittend in de zaal je nummertjes invullen op het Bingo kaartje. Saai! Nu is er Bingo Battle die van elk bedrijfsuitje of team event een belevenis maakt. Een race door de stad met een Ipad met daarop de Bingo Battle app en natuurlijk de speciale game pack.

Ieder team krijgt 10 kaartjes ter grootte van speelkaarten en elke kaart is een cryptische omschrijving naar een specifieke locatie in de stad. Rennen maar! Onze speciale Ipad app zal op sommige plekken in de stad ineens een hint of extra opdracht geven. Heb je de Bingo locatie gevonden? Start de scanner op de app en "pling!!" zegt de app als je de juiste item op die locatie scant. Jazeker, in deze app zit beeldherkenning! Het kan een beeldje, een deur, een boom, het kan van alles zijn. We gaan je creativiteit en inventiviteit flink op de proef stellen.

Met hoevelen kun je deze teambuilding activiteit spelen? Dit spel kun je met wel 1000 mensen spelen dus ook zeer geschikt als team activiteit voor grote groepen. Minimale groepsgrootte is 15 personen.

En dan is er natuurlijk de prijsuitreiking. Natuurlijk is er een Bingo Battle winnaar maar er is ook een prijs voor het meest creatieve team en het snelste team.

Ben je op zoek naar bedrijfsuitje plus arrangement met lunch, borrel of diner? Dat regelen we ook graag voor je.

In welke steden geven we deze enerverende game? Je kan deze nu boeken in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Den Bosch, Utrecht, Maastricht, Antwerpen, Brugge en Leuven.


Vele steden in Nederland en België

  • 90 minuten speeltijd
  • 33,50 per persoon
  • Groepen van 15 tot 100 personen