De Great Escape

Gebaseerd op de populaire Escaperoom speel je dit spel als bedrijfsuitje of teambuilding activiteit in de stad, de zogenaamde outdoor escaperoom. Los raadsels op en doe opdrachten die onze speciale Ipad Applicatie je voorschotelt zodra je in de buurt van een bepaald gps coördinaat in de stad komt. 

Deze outdoor escaperoom kun je in verschillende steden in Nederland en België boeken. Sinds het programma De Big Escape op de NPO te zien is geweest zijn de outdoor escaperooms steeds populairder geworden. Daag jezelf en je collega's uit met deze leuke citygame.

Storyline

Veiligheidsdiensten hebben signalen opgepikt er een gasaanval op de stad op handen is en aan jullie om de exacte locatie van het ontstekingsmechanisme te vinden en dit onschadelijk te maken.

Naast de Ipad krijg je van ons een tas met "benodigdheden" om onderweg tot de gevraagde oplossingen te komen. Werk je als team goed samen? Dan zal het jullie zeker lukken om binnen de tijd de uitgang van de stad te vinden! Kom je er echt niet uit, dan zit onze game master klaar om je te helpen.

We doen in elke stad ons best om echt toffe uitdagingen voor jullie te creëren die zeker niet voor de hand liggend zijn. Een bedrijfsuitje of teambuilding activiteit is met een van onze City Games is daarom altijd een succes te noemen. En daarnaast werken we samen met ervaren lokale gidsen die je de mooiste en meest onverwachte plekjes van de stad laat zien.

Voor wie?

Voor bedrijven en instellingen die een leuke activiteit zoeken die het team uitdaagt maar tegelijkertijd garant staat voor lol. Klik op de locaties in het menu om te zien in welke steden we de Great Escape aanbieden.

Voor groepen van meer dan 75 personen zetten we graag een "op maat" programma uit.

Kosten?

​​De versie van 90 minuten kost 29,50 per persoon. ​​

Wat krijg je?

Hiervoor krijg je per team een Ipad. Persoonlijke begeleiding door onze gamemaster op locatie. En natuurlijk een prijsuitreiking met leuke prijs voor het winnende team.

In welke steden geven we deze enerverende city game? Je kan deze nu boeken in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Den Bosch, Utrecht, Maastricht, Antwerpen, Brugge en Leuven.