De Hunting Game

De Hunted Game

Deze "Hunted Game" is voor een bedrijfsuitje of teambuilding activiteit en is geinspireerd op het TV programma "Hunted" op NPO. Hunted gaat over rechercheurs die in korte tijd deelnemers moeten vangen door het betere speurneuzen werk.

Hoe werkt het?​

Ben je voortvluchtig of hoor je bij de opsporingsdienst? In beide gevallen heb je 90 minuten de tijd om zoveel mogelijk punten te verzamelen door uitdagende opdrachten te vervullen en de Hunted Game te winnen. Vang je een voortvluchtig team dan heb je een bonus te pakken. Ben je de opsporingsdienst te snel af, dan is de bonus voor jullie. 

Onze game de Hunted Game is interactief en bovendien wordt de inhoud voor elke klant op maat gemaakt per locatie. Behalve het "vangen" van andere teams van collega's leiden we je in dit spel langs de leukste en onverwachte plekjes in de stad. 

De opdrachten zijn uitdagend en moet je bovendien met gehele team uitvoeren, niemand staat langs de zijlijn. Foto en video opdrachten, vragen over die in verband staan met de historie van de stad en vragen waarbij je moet samenwerken met andere teams net als in het TV programma Hunted. Naast een leuke prijsuitreiking krijg je ook een leuke videoclip met daarin alle high lights van jullie foto en video-opdrachten.

Voor wie is de Hunted Game geschikt?

Voor bedrijven en instellingen die een leuke activiteit zoeken voor het teamuitje die het team uitdaagt maar tegelijkertijd garant staat voor lol. Klik op de locaties in het menu om te zien in welke steden we de Hunted Game aanbieden.

Voor groepen van meer dan 75 personen zetten we graag een "op maat" programma uit.

Kosten?

Deze game kost 39,50 per persoon inclusief een welkomsdrankje en een leuke prijs na afloop. Ben je met een grote groep van meer dan 60 personen neem dan contact op. 

 Wat krijg je?

Hiervoor krijg je per team een Ipad 2018.

Persoonlijke begeleiding door onze gamemaster op locatie.

Overige game toebehoren (afhankelijk welke game je boekt)


Een prijsuitreiking met leuke prijs voor het winnende team. (en een onvergetelijke ervaring!)

In welke steden geven we deze enerverende Hunting Game? Je kan deze nu boeken in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Den Bosch, Utrecht, Tilburg,Maastricht, Antwerpen, Brugge en Leuven.

Vanaf 39,50 p/p


Vraag vrijblijvend informatie aan.

[ninja_form id=4]