The Hunger Games

Voor bedrijfsuitje en teambuilding

De stad is in handen genomen van het Capitol, de rijke klasse die zich laat verwennen door haar omliggende districten. Om de werkers van deze districten onder controle te houden en opstanden te voorkomen wordt de macht van het Capitol benadrukt door een jaarlijks spel. In dit spel worden uitverkorenen van verschillende districten geselecteerd om een strijd te houden op leven en dood.

Hoe werkt het?

Het spelverloop voor deze teambuilding is gelijk aan dat uit de bekende trilogie “The Hunger Games”. Per district wordt een interactieve iPad meegegeven, met daarop de plattegrond van de stad. Voer opdrachten uit in je eigen district om wapens te verzamelen. Gebruik vervolgens deze wapens om jezelf te verdedigen in andere districten of om andere tributen te vermoorden. Bepaal een goede strategie: ga je aanvallen of eerder onder de radar proberen blijven?

Populariteitspunten van het publiek uit het Capitol kunnen jou namelijk doen overleven. Je iPad is je navigator, je opdrachtentool en je belangrijkste wapen. Met Augmented Reality zul je moeten bewijzen dat je bepaalde checkpoints hebt bereikt. Wees het beste in het oplossen van raadsels, inzichtsvragen en mini-games om je ranking naar boven te halen. Fotografeer andere tributen om hen te vermoorden, maar zorg ervoor dat je daarvoor eerste de juiste middelen hebt!

Slaagt jouw district erin het meeste populariteitspunten te halen bij het publiek van het Capitol? Dan maak je kans deze spannende wedstrijd te winnen en als enige team levend uit de strijd te komen. Mogen de kansen in je voordeel spelen.

Kijk voor meer informatie over de locaties waar we onze activiteiten voor een leuk bedrijfsuitje aanbieden hier.

Kosten?

De versie van 120 minuten kost 36,50 per persoon

Neem vrijblijvend contact op voor maat programma's. Alles kan!

Wat krijg je?

Hiervoor krijg je per team een Ipad. Persoonlijke begeleiding door onze gamemaster op locatie. En natuurlijk een prijsuitreiking met leuke prijs voor het winnende team. (en een onvergetelijke ervaring!)


  • Vele steden in Nederland en België