Amsterdam

Citygames 

voor bedrijfsuitjes, teambuilding en groepen

Van 7 tot 300 personen

Voor elk budget een game

Start Waterlooplein in Amsterdam

Reviews Amsterdam

In Amsterdam zijn zovele "hidden gems" en plekken waar je normaal gesproken niet zo snel komt. Het spelen van onze stadsspellen De Hunted Game of bijvoorbeeld de Big Escape zal voor menigeen een fijne verrassing zal zijn. Deze citygame is de perfecte activiteit voor een geslaagd bedrijfsuitje of teamuitje in Amsterdam.

De meest geboekte citygame op dit moment is de Hunted Game Amsterdam. Met het startpunt op het Waterlooplein ervaar je 90 of 120 minuten spanning en verrassing. In deze tablet game speel je "tegen" elkaar in teams van de "voortvluchtigen" achterna gezeten door de "opsporingsdienst. De teams zijn maximaal 7 personen en er kunnen per keer tot wel 200 mensen deelnemen. Deze game is dus ook geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuilding dagen voor grote groepen.

Naast de het "Hunted Spel" hebben we nog meer citygames die kan spelen zoals het outdoor escaperoom spel de "Big Escape.

Op verzoek kunnen we de game verleggen naar een andere locatie in Amsterdam. Bijvoorbeeld verleggen we de start van de game precies voor de deur

Onze game master komt vervolgens naar de afgesproken locatie en zal de groepen formeren en de Ipads en game pack uitdelen. Vervolgens start hij het spel op verrassende wijze de game.

Zeker met een grote groep is het fijner een buitenactiviteit te doen. Onze ipad escape room games hebben niet alleen uitdagende spellen maar laten je ook de mooiste stukjes van Amsterdam zien.

Wil je vanuit een horecalocatie in Amsterdam starten? Dan kunnen we je adviseren en nemen we je desgewenst alle (regel)zorgen uit handen.

De speeltijd varieert van 60 tot 180 minuten. Voor elk budget een game. Vanaf 24,50 p/p

De Hunted Game

Ben je voortvluchtig of hoor je bij de opsporingsdienst? In beide gevallen heb je 120 minuten de tijd om zoveel mogelijk punten te verzamelen door uitdagende opdrachten te vervullen in het centrum van Amsterdam. Vang je een voortvluchtig team dan heb je een bonus te pakken. Ben je de opsporingsdienst te snel af, dan is de bonus voor jullie. Lees meer>>


De Great Escape

Over 90 minuten zal er een dodelijk virus verspreid worden in Amsterdam. Maak dat je de stad uit komt! Los uitdagende vragen op over de stad en verdien de superbonus door de uitschakeling van de ontsteking.

Tijdens dit leuke teamuitje ga je samenwerken als nooit tevoren. Lees meer>>City Movie Game

Tijdens deze stadsgame ga je met behulp van onze movie app op verschillende locaties in Amsterdam scene's van jullie eigen "movie trailer" opnemen. De inhoud van de scene's moet je verdienen.

Dit bedrijfsuitje laat je nieuwe talenten van je collega's zien. Oplossend vermogen en acteertalent! Hilarisch. Lees meer>>

De Gouden Eeuw Game

Je bent 4 eeuwen terug in de tijd en jullie missie is om zoveel mogelijk goud- en zilverstukken te bemachtigen. Ze liggen overal in de stad verstopt op markante en verrassende plekken. Elke plek heeft een verhaal en in dat verhaal zitten weer allerlei aanwijzingen. Wie wordt de nieuwe Jan Witheyn en verdient 1 miljoen florijnen? Lees meer>>


Al woon je al jaren in Amsterdam, je zal verbaast zijn waar je allemaal ziet als een keer goed naar boven of juist beneden kijkt. 

Tijdens onze outdoor escaperoom games leer je zo Amsterdam helemaal opnieuw kennen.

Speel je De Hunting Game dan zouden we je niet aanraden zo te gaan zitten :) Maar is dat is natuurlijk wel lekker even met de voetjes in het water....

Bedrijfsuitje

Teambuilding

Afdelingsuitje

Vergader break

Heidag


Wat de gelegenheid ook is, een outdoor escape game spelen is altijd leuk! 

City Columbus B.V.

Godetiaweg 33

2555 RN Den Haag

Telefoon: 085-1304595

E-mail: info@citycolumbus.nl

Locaties:

Amsterdam

Den Haag

Rotterdam

Den Bosch

Utrecht

Antwerpen

Spellen:

De Hunting Game

De Great Escape

City Movie Game