CityGames Antwerpen

voor bedrijfsuitjes en groepen

Een stadsspel in Antwerpen?

Een stadsspel een idee voor een spannende bedrijfsuitstap of teambuilding in Antwerpen? Boek dan een van onze spannende en leuke citygames (stadsspellen) in het centrum van Antwerpen. 

Is jouw team in voor een spel "Hunted" of "Hunger Games" waarbij de ene helft van de collega's gaat jagen op de andere helft. Of is jouw bedrijf meer in voor een outdoor escaperoom spel in het centrum waarbij je bij elke opdracht dichterbij de "uitgang" van de stad komt.

Onze stadsspellen zijn er in verschillende "levels" van moeilijkheid zodat deze games voor elk team toegankelijk zijn.

Elke stadsspel staat onder leiding van onze "gamemaster" die jullie vooraf een duidelijke speluitleg geeft. Op zijn speciale gamemaster Ipad kan hij ook alle teams volgen en zal hij teams hier en daar helpen.

Wil je een extra spannend element toevoegen aan de "Hunted Game" dan kun je onze eigen "secret service" in Antwerpen inhuren die de teams kunnen ontmaskeren en inzetten voor hun "Hunting" taak.

De speeltijd varieert van 60 tot 180 minuten. Voor elk budget een game. Vanaf 32,50 p/p.

Hieronder vind je meer uitleg over de 3 tablet games die we nu aanbieden in Antwerpen en omgeving. Wil je jouw event graag in een andere stad organiseren, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Onze stadsspellen starten en eindigen in het centrum van Antwerpen. Eventuele tassen en andere spullen kunnen worden achtergelaten bij de spelleiding.

Onze stadsspellen:

Hunted Game (vanaf 33,50)

Zoals het TV programma worden de deelnemers verdeeld in de opsporingsdienst of voortvluchtigen. Wie wint dit spannende stadsspel?

Hunger Games (vanaf 33,50)

Op basis van deze film serie hebben we een spannend stadsspel gemaakt wat zich afspeelt in het centrum van Antwerpen.

Big Escape (vanaf 33,50)

Een echte outdoor escaperoom in het centrum van Antwerpen. Welke groep weet als eerste de geheime uitgang van de stad te vinden?

Bingo Battle (vanaf 33,50)

Iedere groep vertrekt de stad in met een lege Bingokaart en onze ipad met de speciale app van ons. Je krijgt cryptische aanwijzingen naar de locaties van de bingogetallen. Met AR moet je ze scannen. Welke groep heeft als eerste Bingo?

Review van Bram Schoenmakers van Zorgbedrijf Antwerpen over de Citygame "Hunted" Antwerpen

play

Vraag vrijblijvend informatie aan voor beschikbare data en groepskortingen.

Van 7 tot 500 personen

Voor elk budget een game

Start in Antwerpen centrum

Voor bedrijfsuitstap en teambuilding

De Big Escape Antwerpen

Over 90 minuten zal er een dodelijk virus verspreid worden in Antwerpen. Maak dat je de stad uit komt! Los uitdagende vragen op over de stad en verdien de superbonus door de uitschakeling van de ontsteking.

Tijdens dit leuke teamuitje ga je samenwerken als nooit tevoren.

Lees meer>>

Bingo Battle Antwerpen

Iedereen kent het spelletje Bingo natuurlijk. Zittend in de zaal je nummertjes invullen op het Bingo kaartje. Saai! Nu is er Bingo Battle die van elk bedrijfsuitje of team event een belevenis maakt. Een race door de stad met een Ipad met daarop de Bingo Battle app en natuurlijk de speciale game pack.

Lees meer>>

Hunger Games Antwerpen

Wil je de binnenstad van Antwerpen op een nieuwe en innovatieve manier ervaren? Boek dan de Hunger Games Antwerpen. Met spannende opdrachten en geweldige climax tussen de teams op het einde van het spel. 

Lees meer>>

Hunted Game Antwerpen

Ben je voortvluchtig of hoor je bij de opsporingsdienst? In deze leuke game ga je het ervaring. Net zoals in het bekende TV programma Hunted ervaar je een spannend avontuur in Antwerpen.

Lees meer>>

Speel je de Hunted Game of De Great Escape in Antwerpen? In beide gevallen zul je alle zintuigen op scherp moeten zetten om als winnend team uit de bus te komen.

De Hunted Game in Antwerpen staat voor 120 spannende minuten. Onze secret service (meerprijs) staat verdekt opgesteld in de vele kleine straatjes in Antwerpen. Jij ziet hún niet maar zij jou wél.

Bedrijfsuitje

Teambuilding

Afdelingsuitje

Vergader break

Heidag

Vrijgezellenuitje


Wat de gelegenheid ook is, een outdoor escape game spelen is altijd leuk! 

City Columbus B.V.

Godetiaweg 333

2555 RN Den Haag

Telefoon: 085-1304595

E-mail: info@citycolumbus.nl

Locaties:

Amsterdam

Den Haag

Rotterdam

Den Bosch

Utrecht

Antwerpen

Spellen:

De Hunting Game

De Great Escape

City Movie Game

©2019 City Columbus