Hunted Game

Den Haag

voor bedrijfsuitjes en groepen

Van 7 tot 500 personen

Voor elk budget

Start in Den Haag en Scheveningen

Voor bedrijfsuitjes en teambuilding

De Hunted Game in Den Haag staat garant als een stadsspel met spanning, lol en samenwerking. In dit spel verdelen we de groepen in teams van de opsporingsdienst en teams van de voortvluchtigen.

Het is de bedoeling dat de opsporingsdienst de voortvluchtigen weet te vinden. Dat doen ze door opdrachten goed te vervullen en zo informatie in te winnen over deze voortvluchtigen. 

Maar de voortvluchtigen zijn natuurlijk niet gek en laten zich zeker niet zomaar vangen. Zij vervullen namelijk ook opdrachten en kunnen zodoende weer informatie inwinnen over de opsporingsteams. Het is eigenlijk niet anders dan in de echte wereld, een echt kat en muisspel in de binnenstad van Den Haag.

Als wapen in dit stadsspel krijgt elk team een Ipad mee. Een krachtig wapen want hiermee kan informatie verkregen worden, kun je de vijand op een dwaalspoor zetten en gebruik je de camera voor AR opdrachten waarin we geheime informatie verstoppen.

Dit worden de spannendste 90 minuten die je ooit tijdens een bedrijfsuitje of teambuilding activiteit in Den Haag hebt meegemaakt.

De Haagse binnenstad is een perfecte locatie voor een stadsspel als de Hunted Game met als decor het Binnenhof, de Grote Markt en het Plein. Wil jouw team deze game zelf ervaren? Reserveer dan snel via de knop hieronder.


De Hunted Game

Ben je voortvluchtig of hoor je bij de opsporingsdienst? In beide gevallen heb je 120 minuten de tijd om zoveel mogelijk punten te verzamelen door uitdagende opdrachten te vervullen. Vang je een voortvluchtig team dan heb je een bonus te pakken. Ben je de opsporingsdienst te snel af, dan is de bonus voor jullie. Lees meer>>


De Great Escape

Over 90 minuten zal er een dodelijk virus verspreid worden in Den Bosch. Maak dat je de stad uit komt! Los uitdagende vragen op over de stad en verdien de superbonus door de uitschakeling van de ontsteking.

Tijdens dit leuke teamuitje ga je samenwerken als nooit tevoren. Lees meer>>Bingo Battle

Tijdens deze stadsgame ga je met behulp van onze movie app op verschillende locaties in Den Bosch scene's van jullie eigen "movie trailer" opnemen. De inhoud van de scene's moet je verdienen.

Dit bedrijfsuitje laat je nieuwe talenten van je collega's zien. Oplossend vermogen en acteertalent! Hilarisch. Lees meer>>

Speel je de Hunted Game of De Great Escape in Den Haag? In beide gevallen zul je alle zintuigen op scherp moeten zetten om als winnend team uit de bus te komen. Het Binnenhof, Haagse Bluf, Het Plein en vele andere locaties zijn het toneel van jullie leukste bedrijfsuitje tot nu toe.

De Hunted Game in Den Haag staat voor 120 spannende minuten. Onze secret service staat verdekt opgesteld in de vele kleine straatjes in Den Haag. Jij ziet hún niet maar zij jou wél.

Bedrijfsuitje

Teambuilding

Afdelingsuitje

Vergader break

Heidag

Vrijgezellenuitje


Wat de gelegenheid ook is, een outdoor escape game spelen is altijd leuk! 

City Columbus B.V.

Godetiaweg 333

2555 RN Den Haag

Telefoon: 085-1304595

E-mail: info@citycolumbus.nl

Locaties:

Amsterdam

Den Haag

Rotterdam

Den Bosch

Utrecht

Antwerpen

Spellen:

De Hunting Game

De Great Escape

City Movie Game

©2019 City Columbus