Den Bosch

outdoor escape games 

voor bedrijfsuitjes, teambuilding en groepen

Van 7 tot 500 personen

Voor elk budget vanaf 24,50 p/p

Start overal in Den Bosch

Bekijk reviews

Review Hunted Game Siemens Den Bosch 21-6-2019

Voor 130 deelnemers van Siemens hadden we op 21 juni een speciale versie van de populaire Hunted Game uitgezet. Meer dan 20 teams, 3 game masters en maar liefst 6 leden van ons "undercover" team hebben deze dag tot een succes gebracht.

De Hunted Game

Ben je voortvluchtig of hoor je bij de opsporingsdienst in Den Bosch? In beide gevallen heb je 120 minuten de tijd om zoveel mogelijk punten te verzamelen door uitdagende opdrachten te vervullen. Vang je een voortvluchtig team dan heb je een bonus te pakken. Ben je de opsporingsdienst te snel af, dan is de bonus voor jullie. Lees meer>>


De Great Escape

Over 90 minuten zal er een dodelijk virus verspreid worden in Den Bosch. Maak dat je de stad uit komt! Los uitdagende vragen op over de stad en verdien de superbonus door de uitschakeling van de ontsteking.

Tijdens dit leuke teamuitje ga je samenwerken als nooit tevoren. Lees meer>>City Movie Game

Tijdens deze stadsgame ga je met behulp van onze movie app op verschillende locaties in Den Bosch scene's van jullie eigen "movie trailer" opnemen. De inhoud van de scene's moet je verdienen.

Dit bedrijfsuitje laat je nieuwe talenten van je collega's of vrienden zien. Oplossend vermogen en acteertalent! Hilarisch.

 Lees meer>>

City Columbus B.V.

Jacob van Maerlantstraat 13

5216 JB Den Bosch

Telefoon: 085-1304595

E-mail: info@citycolumbus.nl

Locaties:

Amsterdam

Den Haag

Rotterdam

Den Bosch

Utrecht

Antwerpen

©2019 City Columbus