Den Bosch

City Games 

voor bedrijfsuitjes, teambuilding en groepen

Van 7 tot 500 personen

Voor elk budget vanaf 24,50 p/p

Start overal in Den Bosch

Bekijk reviews

Wil je een met het bedrijfsuitje een escaperoom spelen in Den Bosch maar wil je niet binnen zitten? Speel dan een van onze "outdoor escaperoom games" (zie onder) in het centrum van Den Bosch. Speel "De Hunted Game" , "De Great Escape" of "Movie Trailer Game"

Tijdens onze games speel je het spel in teams van 6. Elk team trekt er samen op uit met een Ipad met daarop onze game app. Deze voert je van opdracht naar opdracht met een superhandig kaart. Om de de opdrachten goed uit te voeren  is teamwork vereist. We hebben video en foto opdrachten, meerkeuze vragen, balletje, balletje en nog veel meer. Onze live gamemaster houdt elk team in de gaten en kan waar nodig inspringen.

Den Bosch is een oude vestingstad met een rijke geschiedenis. In onze leuke tablet games in Den Bosch leiden we je langs onverwachte plekjes met een mooi verhaal. Via kleine straatjes naar de markt en het Noord Brabants Museum. En zelfs zijn er opdrachten verstopt in de mooie Sint Jan's Kathedraal. Speel je de spannende Hunted Game of liever samen De Great Escape? Den Bosch is het perfecte toneel voor jullie komende bedrijfsuitje.

Wil je een extra spannend element toevoegen aan de "Hunting Game" dan kun je onze eigen "secret service" inhuren die de teams kunnen ontmaskeren en inzetten voor hun "Hunting" taak.

De speeltijd varieert van 60 tot 180 minuten. Voor elk budget een game.

Hieronder vind je meer uitleg over de 3 tablet games die we nu aanbieden in Rotterdam. Wil je jouw event graag in een andere stad organiseren, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

De Hunted Game

Ben je voortvluchtig of hoor je bij de opsporingsdienst in Den Bosch? In beide gevallen heb je 120 minuten de tijd om zoveel mogelijk punten te verzamelen door uitdagende opdrachten te vervullen. Vang je een voortvluchtig team dan heb je een bonus te pakken. Ben je de opsporingsdienst te snel af, dan is de bonus voor jullie. Lees meer>>


De Great Escape

Over 90 minuten zal er een dodelijk virus verspreid worden in Den Bosch. Maak dat je de stad uit komt! Los uitdagende vragen op over de stad en verdien de superbonus door de uitschakeling van de ontsteking.

Tijdens dit leuke teamuitje ga je samenwerken als nooit tevoren. Lees meer>>City Movie Game

Tijdens deze stadsgame ga je met behulp van onze movie app op verschillende locaties in Den Bosch scene's van jullie eigen "movie trailer" opnemen. De inhoud van de scene's moet je verdienen.

Dit bedrijfsuitje laat je nieuwe talenten van je collega's of vrienden zien. Oplossend vermogen en acteertalent! Hilarisch.

 Lees meer>>

Al ben je erg bekend in Den Bosch, deze games gaan je de stad opnieuw laten ervaren. De games zijn ontwikkeld samen met enkele zeer ervaren stadsgidsen. Onverwachte plekjes, acteurs/figuranten, leuke en spannende opdrachten en natuurlijk professionele begeleiding dat maakt de outdoor escaperoom games zo leuk in Den Bosch.

Speel je De Hunting Game dan heb je in Den Bosch vele kleine straatjes om je te verbergen. Dring je de Sint-Jan's Kathedraal binnen of wordt je gepakt?..... 

Bedrijfsuitje

Teambuilding

Afdelingsuitje

Vergader break

Heidag


Wat de gelegenheid ook is, een outdoor escape game spelen is altijd leuk! 

City Columbus B.V.

Godetiaweg 33

2555 RN Den Haag

Telefoon: 085-1304595

E-mail: info@citycolumbus.nl

Locaties:

Amsterdam

Den Haag

Rotterdam

Den Bosch

Utrecht

Antwerpen

©2019 City Columbus