CityGames

Den Haag

voor bedrijfsuitjes en groepen

De Great Escape Den Haag

Over 90 minuten zal er een dodelijk virus verspreid worden in Den Haag Maak dat je de stad uit komt! Los uitdagende vragen op over de stad en verdien de superbonus door de uitschakeling van de ontsteking.

Tijdens dit leuke teamuitje ga je samenwerken als nooit tevoren.

Lees meer>>

Bingo Battle Den Haag

Iedereen kent het spelletje Bingo natuurlijk. Zittend in de zaal je nummertjes invullen op het Bingo kaartje. Saai! Nu is er Bingo Battle die van elk bedrijfsuitje of team event een belevenis maakt. Een race door de stad met een Ipad met daarop de Bingo Battle app en natuurlijk de speciale game pack.

Lees meer>>

Hunted Spel Den Haag

Speel het spannende spel de Hunted Game in de binnenstad van Den Haag tijdens bedrijfsuitje of teamuitje. In kleine teams de stad in als voortvluchtigen of opsporingsdienst. Slim samenwerken en een dosis lef zijn de belangrijkste ingredienten om deze citygame te winnen.

Lees meer>>

Van 7 tot 500 personen

Voor elk budget een game

Start in Den Haag en Scheveningen

Voor bedrijfsuitjes en teambuilding

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een teamuitje of bedrijfsuitje in Den Haag of Scheveningen? Speel "De Hunted Game" , "De Big Escape" of "Bingo Battle" en ervaar het spannendste bedrijfsuitje van 2019.

Tijdens onze games in Den Haag speel je het spel in teams van 6. Elk team trekt er samen op uit met een Ipad met daarop onze game app. Deze voert je van opdracht naar opdracht met een superhandig kaart. Om de de opdrachten goed uit te voeren is teamwork vereist. We hebben video en foto opdrachten, meerkeuze vragen, balletje, balletje en nog veel meer. Onze live gamemaster houdt elk team in de gaten en stuurt tijdens de game geheime opdrachten voor extra spanning.

De Hunted Game is de meest geboekte game op dit moment. Niet verwonderlijk want deze game speel je in teams "tegen" elkaar. We verdelen de deelnemers gelijk over de "opsporingsdienst" en de "voortvluchtigen". Dit geeft natuurlijk een spannend spelelement aan het geheel. En je speelt ook niet voor niets want de winnaar van de game gaat naar huis met de echte "Hunted Award" Als leuke herinnering krijg je optioneel ook nog een echte "making of" video met "geheime beelden"

Den Haag biedt vele mogelijkheden voor een bedrijfsuitje city game met leuke straatjes en pleintjes. Onze games in Den Haag zijn net zoals in de andere steden gemaakt in samenwerking met ervaren stadsgidsen. Op deze manier verweven leuke en spannende spelelementen met een stukje geschiedenis over Den Haag en Scheveningen. Van het Plein naar de Grote markt en alles daaromheen is het speelveld in Den Haag centrum. In Scheveningen starten we op de boulevard en is het speelveld Scheveningen centrum en een stukje strand.

Wil je een extra spannend element toevoegen aan de "Hunted Game" dan kun je onze eigen "secret service" inhuren die de teams kunnen ontmaskeren en inzetten voor hun "Hunting" taak.

De speeltijd varieert van 60 tot 180 minuten. Voor elk budget een game.

Hieronder vind je meer uitleg over de 3 tablet games die we nu aanbieden in Den Haag. Wil je jouw event graag in een andere stad organiseren, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Speel je de Hunted Game of De Great Escape in Den Haag? In beide gevallen zul je alle zintuigen op scherp moeten zetten om als winnend team uit de bus te komen. Het Binnenhof, Haagse Bluf, Het Plein en vele andere locaties zijn het toneel van jullie leukste bedrijfsuitje tot nu toe.

De Hunted Game in Den Haag staat voor 120 spannende minuten. Onze secret service staat verdekt opgesteld in de vele kleine straatjes in Den Haag. Jij ziet hún niet maar zij jou wél.

Bedrijfsuitje

Teambuilding

Afdelingsuitje

Vergader break

Heidag

Vrijgezellenuitje


Wat de gelegenheid ook is, een outdoor escape game spelen is altijd leuk! 

City Columbus B.V.

Saturnusstraat 60

2516 AH Den Haag

Telefoon: 085-1304595

E-mail: info@citycolumbus.nl

Locaties:

Amsterdam

Den Haag

Rotterdam

Den Bosch

Utrecht

Antwerpen

Spellen:

De Hunting Game

De Great Escape

Bingo Battle

©2019 City Columbus