Digital City Tour

Den Haag

voor iedereen!

smartphone of tablet

Voor 14,95

Binnenstad van Den Haag

met spelelement

Wil je Den Haag ontdekken op een nieuwe en innovatieve manier? En wanneer het jou uitkomt? Boek dan deze digital city tour voor jouw groep.

Ontdek meer dan 40 hotpots in de stad en laat je verrassen. De gevangenpoort, het binnenhof, grote markt, het plein, china town en nog vele meer.

In deze tour zit een spelelement en wanneer het jou lukt in de top 10 te komen dan krijg je een extra prijs.

Wanneer je deze digitale tour boekt kun je bij ons afhaalpunt op de Grote Markt een Ipad ophalen en starten met de tour.

In deze city tour zitten een aantal foto en video opdrachten waar wij na afloop een kort filmpje van monteren speciaal voor jou. Leuk als herinnering!

Deze tour duurt ongeveer 2 uur.

Wil je deze tour doen als bedrijfsuitje dan adviseren we per 4 personen een Ipad te boeken.
Onze andere games

De Hunted Game

Ben je voortvluchtig of hoor je bij de opsporingsdienst? In beide gevallen heb je 120 minuten de tijd om zoveel mogelijk punten te verzamelen door uitdagende opdrachten te vervullen. Vang je een voortvluchtig team dan heb je een bonus te pakken. Ben je de opsporingsdienst te snel af, dan is de bonus voor jullie. Lees meer>>


De Great Escape

Over 90 minuten zal er een dodelijk virus verspreid worden in Den Bosch. Maak dat je de stad uit komt! Los uitdagende vragen op over de stad en verdien de superbonus door de uitschakeling van de ontsteking.

Tijdens dit leuke teamuitje ga je samenwerken als nooit tevoren. Lees meer>>Bingo Battle

Tijdens deze stadsgame ga je met behulp van onze movie app op verschillende locaties in Den Bosch scene's van jullie eigen "movie trailer" opnemen. De inhoud van de scene's moet je verdienen.

Dit bedrijfsuitje laat je nieuwe talenten van je collega's zien. Oplossend vermogen en acteertalent! Hilarisch. Lees meer>>

Speel je de Hunted Game of De Great Escape in Den Haag? In beide gevallen zul je alle zintuigen op scherp moeten zetten om als winnend team uit de bus te komen. Het Binnenhof, Haagse Bluf, Het Plein en vele andere locaties zijn het toneel van jullie leukste bedrijfsuitje tot nu toe.

De Hunted Game in Den Haag staat voor 120 spannende minuten. Onze secret service staat verdekt opgesteld in de vele kleine straatjes in Den Haag. Jij ziet hún niet maar zij jou wél.

Bedrijfsuitje

Teambuilding

Afdelingsuitje

Vergader break

Heidag

Vrijgezellenuitje


Wat de gelegenheid ook is, een outdoor escape game spelen is altijd leuk! 

City Columbus B.V.

Godetiaweg 333

2555 RN Den Haag

Telefoon: 085-1304595

E-mail: info@citycolumbus.nl

Locaties:

Amsterdam

Den Haag

Rotterdam

Den Bosch

Utrecht

Antwerpen

Spellen:

De Hunting Game

De Great Escape

City Movie Game

©2019 City Columbus