Hunted Game Amsterdam

 

Reviews Amsterdam

De Hunted Game Amsterdam stond garant voor voor spanning, sensatie en samenwerking tijdens jouw volgend bedrijfsuitje of teambuilding. Maar helaas kunnen we deze activiteit niet meer aanbieden. Niet getreurd we bieden wel allerlei andere leuke activiteiten en workshops voor een leuk teamuitje of bedrijfsuitje. Bekijk ze allemaal op Teamfilm.nl 

Wil je liever de stad ontvluchten en lijkt je een teamuitje of bedrijfsuitje op het strand leuk? Kijk dan op Strandteamuitje.nl

Hier vind je tientallen activiteiten die je kan boeken voor een succesvol teamuitje. Het leuke is dat we ook bij vele strandtenten een leuk arrangement kunnen bieden. Bijvoorbeeld een activiteit + BBQ of Buffet voor 49,50 p/p.

Of je nu met 15 personen bent of een grote groep van 100 personen, je kan allemaal de Hunted Game Amsterdam spelen. We verdelen de groep in kleine teams van de opsporingsdienst of voortvluchtigen. Deze laatste groep krijgt 3 minuten voorsprong, en de Hunted Game kan beginnen.

Met Amsterdam als decor gaan de opsporingsteams opdrachten vervullen om aan informatie te komen waar de voortvluchtigen zich bevinden. Foto- en video opdrachten maar ook challenges op verschillende locaties die binnen een bepaalde tijd moeten worden volbracht. Belangrijkste doel is de locatie van de “hot zone” te achterhalen waar de voortvluchtigen zich zullen bevinden.

In deze game maken we ook gebruikt van Augmented Reality en Image Recognition. Alleen als jij een bepaalde object vindt uit een opdracht en de camera op de Ipad herkent het, dan projecteren we een hint ergens in de ruimte om je heen met AR. Spannend!

Tegelijkertijd volbrengen de voortvluchtigen óók opdrachten en kunnen ze de opsporingsdienst saboteren. Ook zij moeten info verzamelen over waar de “hot zone” is en de keuze maken of ze de confrontatie aandurven en zo de bonuspunten pakken.

Ben je enthousiast geworden over de Hunted Game Amsterdam? Klik dan op de button reserveren voor meer informatie. Of bel direct met 085-1304595.

Overig city games in Amsterdam

De Great Escape

Over 90 minuten zal er een dodelijk virus verspreid worden in Amsterdam. Maak dat je de stad uit komt! Los uitdagende vragen op over de stad en verdien de superbonus door de uitschakeling van de ontsteking.

Tijdens dit leuke teamuitje ga je samenwerken als nooit tevoren. Lees meer>>

De Gouden Eeuw Game

Je bent 4 eeuwen terug in de tijd en jullie missie is om zoveel mogelijk goud- en zilverstukken te bemachtigen. Ze liggen overal in de stad verstopt op markante en verrassende plekken. Elke plek heeft een verhaal en in dat verhaal zitten weer allerlei aanwijzingen. Wie wordt de nieuwe Jan Witheyn en verdient 1 miljoen florijnen? Lees meer>>

Bingo Battle

Iedereen kent het spelletje Bingo natuurlijk. Zittend in de zaal je nummertjes invullen op het Bingo kaartje. Saai! Nu is er Bingo Battle die van elk bedrijfsuitje of team event een belevenis maakt. Een race door de stad met een Ipad met daarop de Bingo Battle app en natuurlijk de speciale game pack.

. Lees meer>>

Al woon je al jaren in Amsterdam, je zal verbaast zijn waar je allemaal ziet als een keer goed naar boven of juist beneden kijkt.

Tijdens onze outdoor escaperoom games leer je zo Amsterdam helemaal opnieuw kennen.

Speel je De Hunting Game dan zouden we je niet aanraden zo te gaan zitten 🙂 Maar is dat is natuurlijk wel lekker even met de voetjes in het water….

Bedrijfsuitje

Teambuilding

Afdelingsuitje

Vergader break

Heidag

Wat de gelegenheid ook is, een outdoor escape game spelen is altijd leuk!

City Columbus B.V.

Godetiaweg 33

2555 RN Den Haag

Telefoon: 085-1304595

E-mail: info@citycolumbus.nl

Locaties:

Amsterdam

Den Haag

Rotterdam

Den Bosch

Utrecht

Antwerpen

Spellen:

De Hunting Game

De Great Escape

City Movie Game