De Hunted Game Rotterdam

Voor bedrijfsuitjes en teambuilding

Helaas kunnen we deze activiteit (Hunted Rotterdam) niet meer aanbieden. Niet getreurd we bieden wel allerlei andere leuke activiteiten en workshops voor een leuk teamuitje of bedrijfsuitje. Bekijk ze allemaal op Teamfilm.nl 

Wil je liever de stad ontvluchten en lijkt je een teamuitje of bedrijfsuitje op het strand leuk? Kijk dan op Strandteamuitje.nl

Hier vind je tientallen activiteiten die je kan boeken voor een succesvol teamuitje. Het leuke is dat we ook bij vele strandtenten een leuk arrangement kunnen bieden. Bijvoorbeeld een activiteit + BBQ of Buffet voor 49,50 p/p.

Alle deelnemers van jouw bedrijf of organisatie verdelen we in opsporingsdienst teams of voortvluchtigen teams. Deze laatste groep krijgt 3 minuten voorsprong om zich uit de voeten te maken. De Hunted Game Rotterdam is begonnen!

Door middel van het goed vervullen van opdrachten en “challenges” kunnen de teams informatie verdienen over elkaars positie. Dat betekent goed opletten en vooral samenwerken. De start is vanaf het Schouwburgplein, het einde van het spel is geheim.

Het wapen dat je vandaag meekrijgt is een Ipad met een interactieve kaart als basis. De opdrachten komen op je scherm als je er voorbij loopt of als je een bepaald object scant wat je hebt gevonden. Met Augmented Reality verstoppen we hints die jouw team verder kunnen helpen.

Met sommige opdrachten moet je het team opsplitsen voor een beter resultaat. Het team wat het snelst kan anticiperen zal dit spel winnen.

Ook als je niet wint is het superleuk want we leiden je langs de leukste plekken in de Rotterdamse binnenstad. Een prachtig decor wat vandaag jullie speelterrein van de Hunted Game Rotterdam is.

Wil je de Hunted Game reserveren voor jouw bedrijfsuitje of teambuilding in Rotterdam? Klik dan op de knop hieronder.

De Great Escape

Over 90 minuten zal er een dodelijk virus verspreid worden in Rotterdam. Maak dat je de stad uit komt! Los uitdagende vragen op over de stad en verdien de superbonus door de uitschakeling van de ontsteking.

Tijdens dit leuke teamuitje ga je samenwerken als nooit tevoren.

Lees meer>>

Bingo Battle

Iedereen kent het spelletje Bingo natuurlijk. Zittend in de zaal je nummertjes invullen op het Bingo kaartje. Saai! Nu is er Bingo Battle die van elk bedrijfsuitje of team event een belevenis maakt. Een race door de stad met een Ipad met daarop de Bingo Battle app en natuurlijk de speciale game pack.

Lees meer>>

Al woon je al jaren in Rotterdam, je zal verbaast zijn waar je allemaal ziet als een keer goed naar boven of juist beneden kijkt.

Tijdens onze outdoor escaperoom games leer je zo Rotterdam helemaal opnieuw kennen.

Speel je De Hunting Game dan zouden we je niet aanraden om in de Markthal te gaan staan. Stel je verdekt op om niet gevonden te worden!

Bedrijfsuitje

Teambuilding

Afdelingsuitje

Vergader break

Heidag

Wat de gelegenheid ook is, een outdoor escape game spelen is altijd leuk!

©2019 City Columbus

City Columbus B.V.

Godetiaweg 33

2555 RN Den Haag

Telefoon: 085-1304595

E-mail: info@citycolumbus.nl

Locaties:

Amsterdam

Den Haag

Rotterdam

Den Bosch

Utrecht

Antwerpen

Spellen:

De Hunting Game

De Great Escape

City Movie Game