Rotterdam

Hou je van escaperooms maar wil je niet binnen zitten? Speel dan een van onze “outdoor escaperoom games” (zie onder) in Rotterdam. We starten op het schouwburgplein en het speelgebied is ongeveer een vierkante kilometer.

Maar helaas kunnen we deze activiteit niet meer aanbieden. Niet getreurd we bieden wel allerlei andere leuke activiteiten en workshops voor een leuk teamuitje of bedrijfsuitje. Bekijk ze allemaal op Teamfilm.nl 

Wil je liever de stad ontvluchten en lijkt je een teamuitje of bedrijfsuitje op het strand leuk? Kijk dan op Strandteamuitje.nl

Hier vind je tientallen activiteiten die je kan boeken voor een succesvol teamuitje. Het leuke is dat we ook bij vele strandtenten een leuk arrangement kunnen bieden. Bijvoorbeeld een activiteit + BBQ of Buffet voor 49,50 p/p.

Tijdens onze games speel je het spel in teams van 6 à7. Elk team trekt er samen op uit met een Ipad met daarop onze game app. Deze voert je van opdracht naar opdracht met een superhandig kaart. Om de de opdrachten goed uit te voeren  is teamwork vereist. We hebben video en foto opdrachten, meerkeuze vragen, balletje, balletje en nog veel meer. Onze live gamemaster houdt elk team in de gaten en kan waar nodig inspringen.

De meest populaire game op dit moment is de Hunted Game Rotterdam. Deze game kun je boeken met groepen tot wel 200 personen. Het leuke van deze game is dat je “tegen elkaar” speelt. We verdelen de totale groep in teams van de “opsporingsdienst” en teams “voortvluchtigen”. Tijdens het spel zijn er 2 “hot zones” op verschillende tijden die het spel extra spannend maken. Het team met de meeste punten wint de “Hunted Award” Een prestigieuze prijs die graag mee naar kantoor genomen wordt.

Leuke weetjes over de oude Binnenweg en de Coolsingel maar we laten je ook zoeken naar de verborgen kleine straatjes. Zo leer je het centrum van Rotterdam op een andere manier kennen. We starten de game op het Schouwburgplein.

Dit is het ultieme bedrijfsuitje of teamuitje in Rotterdam! Teams van 10 tot 200 personen kunnen dit boeken.

De speeltijd varieert van 60 tot 180 minuten. Voor elk budget een game.

Hieronder vind je meer uitleg over de 3 tablet games die we nu aanbieden in Rotterdam. Wil je jouw event graag in een andere stad organiseren, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

De Hunted Game

Ben je voortvluchtig of hoor je bij de opsporingsdienst? In beide gevallen heb je 120 minuten de tijd om zoveel mogelijk punten te verzamelen door uitdagende opdrachten te vervullen. Vang je een voortvluchtig team dan heb je een bonus te pakken. Ben je de opsporingsdienst te snel af, dan is de bonus voor jullie. Lees meer>>

De Great Escape

Over 90 minuten zal er een dodelijk virus verspreid worden in Rotterdam. Maak dat je de stad uit komt! Los uitdagende vragen op over de stad en verdien de superbonus door de uitschakeling van de ontsteking.

Tijdens dit leuke teamuitje ga je samenwerken als nooit tevoren. Lees meer>>

City Movie Game

Tijdens deze stadsgame ga je met behulp van onze movie app op verschillende locaties in Rotterdam scene’s van jullie eigen “movie trailer” opnemen. De inhoud van de scene’s moet je verdienen.

Dit bedrijfsuitje laat je nieuwe talenten van je collega’s zien. Oplossend vermogen en acteertalent! Hilarisch. Lees meer>>

Al woon je al jaren in Rotterdam, je zal verbaast zijn waar je allemaal ziet als een keer goed naar boven of juist beneden kijkt.

Tijdens onze outdoor escaperoom games leer je zo Rotterdam helemaal opnieuw kennen.

Speel je De Hunting Game dan zouden we je niet aanraden om in de Markthal te gaan staan. Stel je verdekt op om niet gevonden te worden!

Bedrijfsuitje

Teambuilding

Afdelingsuitje

Vergader break

Heidag

Wat de gelegenheid ook is, een outdoor escape game spelen is altijd leuk!

©2019 City Columbus

City Columbus B.V.

Godetiaweg 33

2555 RN Den Haag

Telefoon: 085-1304595

E-mail: info@citycolumbus.nl

Locaties:

Amsterdam

Den Haag

Rotterdam

Den Bosch

Utrecht

Antwerpen

Spellen:

De Hunting Game

De Great Escape

City Movie Game