Vrijgezellendag Stadsspel

voor vrijgezellenuitje en groepsuitjes

Een stadsspel spelen als vrijgezellen activiteit?

CityColumbus biedt ook voor vrijgezellen dames en heren groepen een aantal leuk stadsspellen of citygames. Als je Hunted of de Hunger Games boekt geef dan even aan dat het voor een vrijgezellenfeest is want dat krijg je de speciale vrijgezellen versie. 

We hebben deze citygames voor vrijgezellenuitjes in Den Haag, Scheveningen, Rotterdam, Delft, Leiden, Zoetermeer, Amsterdam, Utrecht, Den Bosch, Tilburg, Antwerpen en als laatste Gent.

Deze leuke en luchtige activiteit speel je lekker buiten. Elk stadsspel wordt ter plaatse uitgelegd en begeleid door onze Gamemaster. 

Ook een idee voor jouw vrijgezellendag?

Natuurlijk organiseer je je vrijgezellendag niet zelf maar je kan de organisatoren natuurlijk wel de goede richting op sturen. Naar Citycolumbus want wij bieden als enige de leuke Bingo Battle en Hunger Games en daarnaast bieden we ook d leukste Hunted game. 

Wil je meer informatie over een van onze stadsspellen ook iets voor jou is tijdens het vrijgezellenfeest klik dan op de button hieronder en ontvang direct alle informatie.

De speeltijd varieert van 60 tot 180 minuten. Voor elk budget een game. Vanaf 29,50 p/p.

Hieronder vind je meer uitleg over de 3 tablet games die we nu aanbieden in Antwerpen en omgeving. Wil je jouw event graag in een andere stad organiseren, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Onze stadsspellen starten en eindigen in het centrum van Antwerpen. Eventuele tassen en andere spullen kunnen worden achtergelaten bij de spelleiding.

Onze stadsspellen:

Hunted Game (vanaf 33,50)

Zoals het TV programma worden de deelnemers verdeeld in de opsporingsdienst of voortvluchtigen. Wie wint dit spannende stadsspel?

Hunger Games (vanaf 33,50)

Op basis van deze film serie hebben we een spannend stadsspel gemaakt wat zich afspeelt in het centrum van Antwerpen.

Big Escape (vanaf 33,50)

Een echte outdoor escaperoom in het centrum van Antwerpen. Welke groep weet als eerste de geheime uitgang van de stad te vinden?

Bingo Battle (vanaf 33,50)

Iedere groep vertrekt de stad in met een lege Bingokaart en onze ipad met de speciale app van ons. Je krijgt cryptische aanwijzingen naar de locaties van de bingogetallen. Met AR moet je ze scannen. Welke groep heeft als eerste Bingo?

Vraag vrijblijvend informatie aan voor beschikbare data en groepskortingen.

Big Escape vrijgezellen

Over 90 minuten zal er een dodelijk virus verspreid worden in stad. Maak dat je de stad uit komt! Los uitdagende vragen op over de stad en verdien de superbonus door de uitschakeling van de ontsteking.

Tijdens dit leuke teamuitje ga je samenwerken als nooit tevoren.

Bingo Battle vrijgezellen

Iedereen kent het spelletje Bingo natuurlijk. Zittend in de zaal je nummertjes invullen op het Bingo kaartje. Saai! Nu is er Bingo Battle die van elk bedrijfsuitje of team event een belevenis maakt. Een race door de stad met een Ipad met daarop de Bingo Battle app en natuurlijk de speciale game pack.

Hunger Games vrijgezellen

De Hunger Games. Zoals de film reeks kun je nu ook de game versie spelen tijdens het vrijgezellenuitje. 

We hebben uitdagende opdrachten gemaakt waarbij op een leuke manier samengewerkt moet worden. Dit spel is het leukst met 2 groepen dus minimaal 10 personen.

Hunted Game vrijgezellen

Zit je bij de opsporingsdienst of ben je voortvluchtig? Nu kun je tijdens je vrijgezellenuitje zelf ervaren hoe het Hunted spel is. Hunted voor vrijgezellenfeesten kun je alle steden spelen.

Dit spel moet met minimaal 2 groepen gespeeld worden dus minimaal 12 personen.

Van 7 tot 500 personen

Voor elk budget een game

Start in Antwerpen centrum

Voor bedrijfsuitstap en teambuilding

Speel je de Hunted Game of De Great Escape tijdens je vrijgezellenuitje in Antwerpen? In beide gevallen zul je alle zintuigen op scherp moeten zetten om als winnend team uit de bus te komen.

De Hunted Game tijdens het vrijgezellenuitje staat voor 120 spannende minuten. Durf jij het aan?

Bedrijfsuitje

Teambuilding

Afdelingsuitje

Vergader break

Heidag

Vrijgezellenuitje


Wat de gelegenheid ook is, een outdoor escape game spelen is altijd leuk! 

City Columbus B.V.

Godetiaweg 333

2555 RN Den Haag

Telefoon: 085-1304595

E-mail: info@citycolumbus.nl

Locaties:

Amsterdam

Den Haag

Rotterdam

Den Bosch

Utrecht

Antwerpen

Spellen:

De Hunting Game

De Great Escape

City Movie Game

©2019 City Columbus