CityGames

Tilburg

voor bedrijfsuitjes en groepen

Van 7 tot 500 personen

Voor elk budget een game

Start in Tilburg centrum

Voor bedrijfsuitjes en teambuilding

Een leuk idee voor een teamuitje of bedrijfsuitje in Tilburg? Boek dan een van onze leuke citygames in Tilburg. Denk aan de Hunted Game, De Big Escape (outdoor escaperoom game), de Bingo Battle of Hacked. We starten alle games op de Heuvel in Tilburg.

Alle citygames zijn zo gemaakt dat deze voor iedereen toegankelijk is. Je kan zelfs kiezen uit 3 levels van moeilijkheid. Daag je team uit op het niveau wat bij ze past voor een altijd optimale beleving.

De basis van de game is de Ipad, die krijg je van ons. Op deze Ipad draait onze speciale app die je door de binnenstad van Tilburg leidt. Je lost raadsels op, doet teamopdrachten en probeert zo het doel van de game te bereiken. Alle games zijn zo opgebouwd dat alle spelers in het team meedoen.

Wil je een extra spannend element toevoegen aan de "Hunted Game" dan kun je onze eigen "secret service" inhuren die de teams kunnen ontmaskeren en inzetten voor hun "Hunting" taak.

De speeltijd varieert van 60 tot 180 minuten. Voor elk budget een game.

Hieronder vind je meer uitleg over de 3 tablet games die we nu aanbieden in Tilburg. Wil je jouw event graag in een andere stad organiseren, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

De Great Escape Tilburg

Over 90 minuten zal er een dodelijk virus verspreid worden in Tilburg. Maak dat je de stad uit komt! Los uitdagende vragen op over de stad en verdien de superbonus door de uitschakeling van de ontsteking.

Tijdens dit leuke teamuitje ga je samenwerken als nooit tevoren.

Lees meer>>

Bingo Battle Tilburg

Iedereen kent het spelletje Bingo natuurlijk. Zittend in de zaal je nummertjes invullen op het Bingo kaartje. Saai! Nu is er Bingo Battle die van elk bedrijfsuitje of team event een belevenis maakt. Een race door de stad met een Ipad met daarop de Bingo Battle app en natuurlijk de speciale game pack.

Lees meer>>

City Tour Tilburg

Wil je de stad op een nieuwe en innovatieve manier ervaren? Boek dan de digital city tour inclusief gebruik van onze Ipads.

Ervaar meer dan 40 hotspots en na afloop krijg je je eigen videoclip van Tilburg. Ook voor bedrijfsuitjes en groepen.


Speel je de Hunted Game of De Great Escape in Tilburg? In beide gevallen zul je alle zintuigen op scherp moeten zetten om als winnend team uit de bus te komen. 

De Hunted Game in Tilburg staat voor 120 spannende minuten. Onze secret service staat verdekt opgesteld in de vele kleine straatjes in Tilburg. Jij ziet hún niet maar zij jou wél.

Bedrijfsuitje

Teambuilding

Afdelingsuitje

Vergader break

Heidag

Vrijgezellenuitje


Wat de gelegenheid ook is, een outdoor escape game spelen is altijd leuk! 

City Columbus B.V.

Godetiaweg 333

2555 RN Den Haag

Telefoon: 085-1304595

E-mail: info@citycolumbus.nl

Locaties:

Amsterdam

Den Haag

Rotterdam

Den Bosch

Utrecht

Antwerpen

Spellen:

De Hunting Game

De Great Escape

City Movie Game

©2019 City Columbus