Utrecht

Helaas kunnen we deze activiteit (Hunted Utrecht)  niet meer aanbieden. Niet getreurd we bieden wel allerlei andere leuke activiteiten en workshops voor een leuk teamuitje of bedrijfsuitje. Bekijk ze allemaal op Teamfilm.nl 

Wil je liever de stad ontvluchten en lijkt je een teamuitje of bedrijfsuitje op het strand leuk? Kijk dan op Strandteamuitje.nl

Hier vind je tientallen activiteiten die je kan boeken voor een succesvol teamuitje. Het leuke is dat we ook bij vele strandtenten een leuk arrangement kunnen bieden. Bijvoorbeeld een activiteit + BBQ of Buffet voor 49,50 p/p.

 

Hou je van escaperooms maar wil je niet binnen zitten? Speel dan een van onze “outdoor escaperoom games” zoals “Hunted Game” en “Big Escape” in Utrecht. Een van de startlocaties is bijvoorbeeld het bekende Stairway in Utrecht.

Tijdens onze Hunted Game of Big Escape in Utrecht speel je het spel in teams van 7. Elk team trekt er samen op uit in het centrum van Utrecht met een Ipad met daarop onze game app. Deze voert je van opdracht naar opdracht met een superhandig kaart.

De meest geboekte game van dit moment is de “Hunted Game Utrecht” Deze game is anders dan andere “tablet games” omdat je tegen elkaar speelt in teams van de “opsporingsdienst” en de “voortvluchtigen”. Spannend en verrassend. Behalve leuke opdrachten zitten er ook een paar leuke verrassingen in deze game. En er valt natuurlijk wat te winnen, namelijk de gouden Hunted Award welke het team met de meeste punten mee naar huis neemt.

Om de de opdrachten goed uit te voeren is teamwork vereist. We hebben video en foto opdrachten, meerkeuze vragen, balletje, balletje en nog veel meer. Onze live gamemaster houdt elk team in de gaten en kan waar nodig inspringen.

Maar dat is nog niet alles. Wil je echt spanning toevoegen aan dit bedrijfsuitje dan boek je de “secret service” acteurs erbij. Zij bewegen zich in het speelveld en zijn je bondgenoot, wanneer je ze weet te vinden en te “unlocken”

Maar wat was dat mysterieuze appje nu een aantal dagen voor het event? Alles begint nu op z’n plek te vallen tijdens deze superspannende aflevering van de “Hunted Game” in Utrecht. Deze stad is met name geschikt voor de Hunted Game aangezien er zeer vele straatjes en steegjes zijn waar teams zich gemakkelijk in kunnen verstoppen.

De speeltijd varieert van 60 tot 120 minuten. Voor elk budget een game. Ook hebben we de speciale “Super Soaker” Hunted versie voor in de zomer. Meer info hierover hier. Deze wordt veel voor vrijgezellenuitjes geboekt.

Hieronder vind je meer uitleg over de 3 tablet games die we nu aanbieden in Utrecht. Wil je jouw event graag in een andere stad organiseren, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Ook zijn er diverse mogelijkheden voor een arrangement met lunch, borrel of diner.

De Hunted Game

Ben je voortvluchtig of hoor je bij de opsporingsdienst? In beide gevallen heb je 120 minuten de tijd om zoveel mogelijk punten te verzamelen door uitdagende opdrachten te vervullen. Vang je een voortvluchtig team dan heb je een bonus te pakken. Ben je de opsporingsdienst te snel af, dan is de bonus voor jullie. Lees meer>>

De Great Escape

Over 90 minuten zal er een dodelijk virus verspreid worden in Rotterdam. Maak dat je de stad uit komt! Los uitdagende vragen op over de stad en verdien de superbonus door de uitschakeling van de ontsteking.

Tijdens dit leuke teamuitje ga je samenwerken als nooit tevoren. Lees meer>>

City Movie Game

Tijdens deze stadsgame ga je met behulp van onze movie app op verschillende locaties in Rotterdam scene’s van jullie eigen “movie trailer” opnemen. De inhoud van de scene’s moet je verdienen.

Dit bedrijfsuitje laat je nieuwe talenten van je collega’s zien. Oplossend vermogen en acteertalent! Hilarisch. Lees meer>>

In Utrecht kennen de meeste mensen ‘t Neude en Sint Jans Kerkhof wel, maar er zijn zoveel andere mooie plekjes in de stad. Tijdens onze games ga je ze ontdekken en wellicht zien we je dan weer snel terug in Utrecht!

Vooral tijdens de Hunting Game Utrecht raden we je aan zoveel mogelijk de kleine steegjes op te zoeken om niet ontdekt te worden. De camera’s hangen overal!

Bedrijfsuitje

Teambuilding

Afdelingsuitje

Vergader break

Heidag

Wat de gelegenheid ook is, een outdoor escape game spelen is altijd leuk!

©2019 City Columbus

City Columbus B.V.

Godetiaweg 33

2555 RN Den Haag

Telefoon: 085-1304595

E-mail: info@citycolumbus.nl

Locaties:

Amsterdam

Den Haag

Rotterdam

Den Bosch

Utrecht

Antwerpen

Spellen:

De Hunting Game

De Great Escape

City Movie Game