Amazing Race Christmas edition (27,50 p/p)

Ben je op zoek naar een echt leuk online teamuitje wat je met het hele bedrijf en zelf met meerdere vestigingen over de hele wereld kan spelen? De Amazing Race Christmas. Helemaal in dit thema verdelen we de groep in teams van 6. Na de plenaire kickoff  in Zoom of Teams gaan we direct van start in breakout rooms alwaar de game zal worden gestart in de browser.

Offerte aanvragen? Klik hier.

Deze Amazing Race Christmas is helemaal anders dan de “normale” versie met compleet nieuwe velden. Zo gaan we naar New York om aanwijzingen te zoeken om daar de kerstverlichting in de stad aan te zetten. Natuurlijk ook even naar de Noordpool om de Kerstman een handje te helpen. Maar nog vele en vele leuke velden meer op allerlei plekken in de wereld.

We maken dit online teamuitje extra leuk door ook in deze versie weer een aantal “live experiences” te stoppen. Wat zal het deze keer zijn? Van de reguliere Amazing Race ken je wellicht al de Haka danser of de Yogi, voor deze kerst editie hebben we ook weer een aantal leuke bedacht.

De online activiteit is geschikt voor kleine teams vanaf 10 personen maar ook zeker voor grote groepen van 100+ personen. Het leuke is dat iedereen kan meespelen in deze online teambuilding game.

Al vele tevreden opdrachtgevers gingen je voor, zoals ASML, Booking.com, Janssen Biologics, Philips, ABNAMRO, meerdere ministeries en velen meer.

Offerte aanvragen en reserveren? Klik hier.