De online Amazing Race (27,50 p/p)

Ben je op zoek naar een leuk online teamuitje? Wat je kan spelen met 10 personen maar ook met 2000 personen? En wil je dat iedereen kan meespelen in hetzelfde spel voor de beste online teambuilding?

Dan is de Amazing Race iets voor jouw team! Boek hier jouw tijdslot.

We beginnen met een plenaire aftrap in Zoom of Teams en daarna snel naar de breakout rooms waar we de game applicatie zullen starten. We spelen in teams van 6 tot 8 personen. Onze opdrachten en spelletjes in het spel zijn gemaakt om echt samen te spelen. Ja, nog steeds allemaal vanachter de computer maar dat neemt niet echt dat we er echt in geslaagd zijn er een ware belevenis van de maken. Online teamuitjes kunnen dus echt leuk zijn.

In deze Amazing Race reis van Buenos Aires, naar Shanghai, Bangkok, Parijs en verder! In elke stad of land moeten de teams opdrachten vervullen. Sommige  hebben we gemaakt in Google Streetview voor de echte beleving maar er zitten ook off screen opdrachten in. Een zeer gevarieerd spel.

En dat is nog niet alles…. als enige hebben we ook een aantal “live experiences” Ben je als team bijvoorbeeld in Bangkok dan kan je zomaar oog in oog staan met een echte Thaise kok die je moet uitleggen hoe je Tom Yam soep maakt. Of je ziet ineens een Haka danser uit Nieuw-Zeeland voor je. Kortom, een echte ervaring de Amazing Race.