Minute to win it online (27,50 p/p)

Teams strijden in een reeks uitdagende en leuke teambuilding spellen gebaseerd op de tv-show Minute To Win It. Dit leuke online teamuitje speel je al vanaf 10 personen tot ongeveer 100. 

De spellen zijn competitief en een beetje gek! We werken in deze online teambuilding met 2 soorten opdrachten; fysiek, waarbij er spullen bij de deelnemers thuis gebruikt worden. of online waarbij we gebruik maken on screen opdrachten als pictionary, de Zoom drawing tool en nog veel meer.

Teams zullen een persoon moeten nomineren om te concurreren met genomineerden van andere teams, terwijl voor andere spellen volledige team participatie nodig is om te kunnen winnen. Teams streven ernaar om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Het team met de meeste punten wint de Minute to Win it.

Deze activiteit is een goede keuze om elkaar beter te leren kennen en gewoon een leuke tijd met elkaar te hebben. Voorbeeld spellen zijn Emoji charades, Zoom drawing, ABC conversatie, Zoom wave, Raad de foto, Speur je gek en meer!

Wil je deze leuke online activiteit boeken? Of wil je gewoon meer informatie? Klik dan hier.