Online Treasure Hunt (27,50 p/p)

In dit online teamuitje racen teams de wereld rond met behulp van VR-locaties, historische of fictieve informatie, cryptische aanwijzingen en hun eigen intuïtie om puzzels op te lossen en vragen te beantwoorden die de geheimen bevatten en uiteindelijk de sleutel die leidt naar de schat!

De spelleider geeft de teams het thema / verhaal en hun eerste locatie-aanwijzing. Teams worden in subkamers geplaatst waar ze taken kunnen bespreken en delegeren, en de wereld rond kunnen reizen in een spannend avontuur. Zodra de tijd om is, worden de teams teruggestuurd naar de hoofdruimte waar de spelleider de winnaar aankondigt!

  • Virtual / Augmented Reality 3D met wereldwijde locaties om te verkennen
  • Live uitdagingen met lokale experts beschikbaar
  • Gemakkelijk te spelen in browser / mobiel of optionele VR-headsets

Er zijn twee soorten themas beschikbaar in de Treasure Hunt:

Indiana Jones: Zet jezelf in Indie’s schoenen om de schat voor iemand anders op te halen. Volg de route en bezoek locaties van de beroemdste archeoloog.

Marco Polo: volg de reis van de beroemde koopman en ontdekkingsreiziger die vanuit Europa helemaal naar de verre uithoeken van Azië reisde. Bezoek de historische bezienswaardigheden en steden langs de zijderoute en baan je een weg naar het einde, maar vermijd bandieten en kruisvaarders!

Een voorproefje van de Treasure Hunt? Klik hier.

Wil je meer informatie of een offerte aanvragen? Klik dan hier.