Custom Games

Naast onze 3 games voor teamuitjes biedt City Columbus ook “op maat” oplossingen voor location based games voor Apple en Android devices.

Deze tak wordt ook wel “serious games’ genoemd omdat het toch een enigszins serieus karakter heeft en niet alleen voor fun is. Ons platform biedt geavanceerde GPS technologie in combinatie met Augmented Reality, Image Recognition en VR. Dit alles zit verpakt in een doorgetest gaming platform dat in meer dan 30 landen gebruikt wordt.

Een digitale tour guide om gasten of werknemers rond te leiden in het bedrijf op een aantrekkelijke interactieve manier. Want ook indoor werkt de game applicatie perfect met Ibeacons, GPS en Image recognition.

Heeft u gasten die graag de omgeving willen verkennen? Dan maken we de daarvoor een digitale tour guide die precies langs de plekken gaat die interessant zijn om te zien. Dit maken we uitzonderlijk interessant met een aantal AR en VR scenes.

De game kan op eigen devices op Apple en Android gedownload en gespeeld worden maar we leveren ook complete hardware pakketten met Ipads of Samsung tablets.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie? Bel dan met085-1304595, we staan u graag te woord.

 

 

Leave a Reply