Hunted Game Den Haag, wat maakt deze game zo spannend?

De Hunted Game Den Haag staat voor 120 minuten spanning, lol en actie.

Maar wat maakt deze “Hunted Game” nu eigenlijk zo leuk?

Allereerst is deze game en echte Teambuilding activiteit. In groepen van 6 à 7 ga je op pad met Ipad en gamepack. Waar je wel eens van andere tablet games hoort dat ze “saai” zijn is dat met de Hunted Game zeker niet het geval want je speelt tegen elkaar. Net als elk spelletje wordt het leuker met een tegenstander die je kent.  Het aantal deelnemers wordt gelijk verdeeld tussen “opsporingsdienst” en voortvluchtigen. De laatst genoemde groep krijgt 3 minuten voorsprong en dan kan de “Hunt” beginnen.

Tijdens de game houdt de gamemaster alle teams nauwlettend in de gaten en geeft hij of zij tips een aanwijzingen waar nodig. Tijdens de game zijn er 2 “hot zones” waar de voortvluchtigen zich kunnen schuilhouden. Maar……. de opsporingsdienst kan deze locaties ontdekken als slim genoeg zijn en de opdrachten goed uitvoeren.

Wij zorgen voor superleuke en verrassende opdrachten en we laten je langs de leukste plekjes in Den Haag lopen. Zo zie je ook nog wat van de stad en haar geschiedenis. Je kan de Hunted Game overigens in Den Haag centrum en in Scheveningen spelen.

Wil je meer informatie of de Hunted Game in Den Haag direct reserveren? Klik dan hier. Bellen kan natuurlijk ook op 085-1304595.

Leave a Reply