Winter en kerst uitjes

De mobiele indoor escaperoom van Nederland voor elk winter of kerst uitje met collega's. ‚Äč

Wat kunnen we verwachten van deze mobiele escaperoom?

We komen naar jouw kantoor of de eventlocatie die je hebt uitgekozen. We verdelen de totale groep in teams van 6 en elk team krijgt een "Pulp Fiction" escaperoom koffer. De klok start en je hebt 60 minuten de geheime dubbele bodem open te krijgen.  Deze koffer zit vol verrassingen en denk je eruit te zijn dan wordt je toch weer teleurgesteld. Weet je nog de gouden gloed uit de koffer van Marcellus Wallace? Nu ga je eindelijk na al die jaren ontdekken wat er in die koffer zat.

De koffer krijg je meestal wel open maar dan ben je er nog niet. Integendeel de timer is geactiveerd en als je niet opschiet zal de C4 in de koffer ontploffen.

Wij zijn echter al veel eerder op de locatie geweest en hebben clues in het hele gebouw verstopt. Hoe snel en inventief is jouw team?

We hebben 10 van deze koffers dus je kan met 60 mensen tegelijk spelen. Meer informatie? Bel met 085-1304595. Direct reserveren? Klik hier.


Voor leuke bedrijfsuitjes en teamuitjes in de winter en kerst kijk ook eens op onze andere site teamfilm.nl Hier kun je samen met collega's een leuke kerstfilm of kerst videoclip maken. Ook heel leuk!